Aamulla oli yllättävän helppo herätä, vaikka viime päivät on ollu aika hektisiä. N jäi taas tapansa mukaan nukkumaan vaikka meijän pitää lähteä samaan aikaan töihin. Siinä sitten suunnittelin ääneen suihkuun menoa ja N heräsi ja halusi suihkuun mun kanssa. Sen kanssa on mukava käydä aamusuihkulla, siitä on tullut meille yhteinen tapa. Vaikkei aamulla koskaan olekaan kauhean virkeä, niin pikkuveli meinas innostua yhteisestä suihkutuokiosta, täytyi vähän toppuutella.

N oli aamulla vaihteeksi aika ilosella tuulella, tiedä sitten miten ne hormoonit vaikuttaa asiaan (jokunen viikko raskautta takana). Iloisuus tosin katosi työmatkan kuluessa jonnekin takavasemmalle. Taisi työhuolet painaa ja meikäläinen on se, johon ne puretaan. Onneksi sentään ulkona paistaa aurinko. Joskus tuntuu siltä, että oon syntynyt ihan väärällä leveyspiirillä, tekis mieli muuttaa johonkin lämpimään, mutta eipä taida olla muutamaan vuoteen mahdollista.

Ajatukset on suunnattuna kohti viikonloppua, mennään silloin käymään porukoilla. Ihan mukavaa vaihtelua, hyvät ruoat ja juomat, sekä ihmisiä jotka on samalla aaltopituudella. N:n sisko on tulossa mukaan, ihan kiva juttu, se on pääosin aika asiallista seuraa. Joskus vaan ärsyttää kun tuntuu, että sen täytyy ruveta pyllistelemään (ja esittelemään itseään) just mun nenän edessä. En tiedä onko harkittua vai tapahtuuko vahingossa. Hyvännäköinen nainen ei siinä mitään, mutta mä kuulun N:lle, ja vain ja ainoastaan. Tilanteeseen voi vaikuttaa tietysti se, että N:n sisko ei seukkaa tällä hetkellä kenenkään kanssa. Toivon sydämestäni, että löytää hyvän tyypin.